Frågestunds svar del 2

När ramlade du av den första gånegen? Oj det var länge sedan, en ponny på ridskolan skenade med mig och lyckades bocka av mig hehe
 
Har du egen häst? Nej det har jag inte.
 
Vad heter shettisarna? Birka och Cinderellla.

Shettis eller ponny? Måste nog säga ponny, även fast jag aldrig kommer lämna mina prinsessor så lär jag mig mer på ponnysarn just nu.
 
Hur går det med Birka, Ella och Effe? Det går ganska bra just nu, Birka och Ella körs ju en del just nu och jag planerar att dressyrträna för Nettan och löshoppa dom snart. Effe går också ganska bra, skulle behöva träna lite till för Therese så att vi får lite hjälp med våra problem.

Har Jackpot åkt nu? 
Ja han åkte för ett par veckor sedan.
 
Bästa/sämsta med ponnysarna? Alltså birka, ella och effe! Oj det kan nog bli ett väldigt långt svar, jag tar de i ett enskildt inlägg!
 
Hur är din statistik dagligen? Jag ligger väll och cirkelerar runt 100 unika, det beror helt på uppdateringen. Vissa dagar är det 130 och andra är det inte mer än 70.
 

i should be hoping but i just can't stop thinking

Finns inte ord för hur mycket jag saknar detta... #teamponnys #tp_power
 

TÄVLING - Vinn en header

Nu är det tävlingsdags!! 
Nu när allt går mot lite mörkare tider och det börjar bli höst, så behöver dom flesta bloggarna en ny design. Något som är lite mer höstigt kanske? Så jag tänkte att jag skulle lotta ut header gjord av mig. Det är jättelätt att delta, följ bara stegen nedanför:
 
1. Kommentera "Jag är med!" eller något liknande
 
2. Glöm inte att skriva ditt namn och mail adress så jag kan kontakta dig om du skulle vinna
 
3. Man får fem extra lotter om man tipsar en kompis eller lägger ut ett inlägg om tävlingen på sin egna blogg
(glöm inte att länka till de inlägget i kommentaren då)
 
TÄVLINGEN AVSLUTAS 1 OKTOBER 2013
 
 

 
Exempel på några headers jag har gjort:

play with the light


Rubriker är sjukt jobbiga ibland

Hej på er! Det regnar ute just nu så jag vet inte riktigt när jag åker till stallet. Så fort det blir upphåll så drar jag nog iväg, i värsta fall får jag dra på mig regnstället och försöka stå ut bara! Har inte bestämt om jag ska rida eller köra Ella, skulle behöva rida igenom henne en gång bara för att hon håller på att ställa till höger hela tiden när jag är ute och kör. Men får se om jag gör det idag eller i veckan. Birka ska köras idag!
 
Jag hade en super dag i stallet igår, körde ut Ella och hon skötte sig jättebra. Försökte gå i så många olika miljöer som möjligt så hon fick träna på de. Tog och galopperade en sträcka på kanske hundra meter också och hon skötte sig super! 
 
Tjejen som var och provred Effe var super trevlig, hon red honom riktigt bra också. Hon fick testa att hoppa honom också och shit vad taggad han var! Familjen skulle disskutera det lite hemma, så får vi se vad dom säger.
 
Igår kväll hade vi tjejmys hemma hos Ellen, en sjukt rolig kväll verkligen!! Mycket skratt och hur roligt som helst, vi avslutade kvällen med att se på skräckfilm och trycka i oss en massa godis.
 
Bilder från gårdagens pass med Ella!

Dags för lite stall

Har tagit de lungt hela morgonen, bara gjort en massa små roliga saker. Kollat instagram, facebook och målat naglarna. Ska åka till stallet vilken sekund som helst, ska bara skriva klart inlägget. Idag ska jag köra Ella och jag funderar på att rida Birka, kanske skutta något litet kryss så hon får röra på benen lite!!
 
Måste skaffa lite nya bilder, ska tjata på Ellen så hon hänger med till stallet och fotar när jag kör någon dag. Det skulle vara riktigt roligt!! Någon som har något önskeinlägg förresten? Jag har själv inte så jätte många blogg idéer kvar.. hehe! Någon som kanske är sugen på en tävling?
 
Det är en familj som ska komma och kolla på Effe idag, så får vi hoppas att de går bra! Berättar mer om dagen ikväll!
 

Frågestunds svar del 1

Vad var det som fick dig att börja rida? Jag hängde med en kompis till ridskolan ett par gånger och tyckte att det verkade roligt, så jag testade själv och sen dess har jag ridit.
 
Är shettisarna dina egna? Nej det är dom inte, även fast det känns som att dom är det.

Hur lång är du och hur höga är de små sötnosarna?
 Jag är nästan 160cm lång, Birka är 105cm hög och Ella är 103cm hög.
 
Vad är det som får dig att fortsätta dom dagar som det går dåligt med hästarna? Det är nog att kolla på gamla filmer och bilder och minnas hur bra det faktiskt kan gå!
 
Vilken är den ponny du lärt dig mest med? Det är nog Birka, hon och jag har utvecklats tillsammans från grunden!
 
Varför började du blogga? Jag gillar att skriva och jag tycker det är roligt att kunna blicka tillbaka och minnas gamla ridpass, eller andra roliga saker som har hänt!!
 
Lägg gärna ut en video när du rider också! Här har du en video på mig och Effe från slutet av augusti!
 
Glöm inte att ställa fler frågor här - http://linaes.blogg.se/2013/september/fragestund.html#comment

Ridpass 18-19 september

Cinderella 18 september
Körde ut Ella en sväng, var ute i ungefär 45 minuter. Hon skötte sig jättebra, det var några få saker som var lite läskiga, men hon tittade mest på de. Travade för de mesta, gjorde lite tempoväxlingar och övergångar. 
 
Efrahim Helac 18 september
Red det bästa passet på Effe någonsin, fick mycket hjälpa av Therese och vi hittade verkligen dit!! Formen satt perfekt mestadels och även galopparbetet var riktigt bra. Känner mig super nöjd över lilla prinsen, nu vet jag vad jag ska leta efter nästa gång.
 
Birka 18 september
Vila.
 
 
 
Cinderella 19 september 
Körde ut Ella igår, mycket trav och en kort sträcka lite galopp. Var ute i ungefär 40 minuter skulle jag tro och Ella skötte sig så bra så. Det var ett par får som var lite läskiga en gång, men det var inga problem att parera upp henne.

Efrahim Helac 19 september
Therese red Effe och det ska ha gått bra!
 
Birka 19 september
Körde ut Birka och hon skötte sig bra, trav och galopp. Men också skritt i lite uppförsbackar och nerförsbackar så hon fick jobba lite extra. Var nog ute i ungefär en timme, men det var nog skönt för henne att få komma ut och sträcka på benen.
 

FRÅGESTUND

Känns som att de passar ganska bra med en frågestund nu när det är lite brist på mina inläggsidéer!
Ni kan fråga precis vad ni vill! Tror att alla vet hur de går till, svarar på frågorna lite allt eftersom!!
 
Oj vart tog Ellas öron vägen? Surponny ;)

Dagens planer

Idag är tanken att Effe ska ridas i paddocken, och idag ska han lyssna. Lite skänkelvikningar och galoppfattningar från skritt! Ska rida igenom honom ordentligt för i helgen kommer en familj som ska provrida honom. 
 
Jag hade velat köra ut både Birka och Ella sen också, men jag får se vad jag hinner med. Birka var ute igår, så om jag hinner är det Ellas tur idag. Mycket galopp på grusvägarna, så hon får jobba lite!! 
 

Ni kommer aldrig förstå

Ni kommer aldrig förstå den kärleken jag har till Ella, hon är så underbar. Ni ska bara veta hur många gånger jag har skrattat pågrund av den ponnyn, hur många gånger jag har gråtit pågrund av den ponnyn och hur många gånger den ponnyn har gjort så att jag har känt mig som den lyckligaste på hela planeten.
 
Ella, jag vill att du ska veta att du kommer alltid i första hand. Du betyder så mycket för mig, min bästa vän ♥
 

Mitt perspektiv från vagnen

Bilderna är från dagen pass på Birka. Var ute i ungefär en timme och Birka skötte sig super bra! Första gången jag körde henne på flera veckor!! Vilken bild gillade ni bäst?


Blogfame - tjäna pengar på din blogg

"Nu kan du tjäna pengar jättelätt! Du får desstuom 50 kr direkt insatt på kontot som välkomstbonus!
Nylanserade blogfame.se erbjuder sina medlemmar ett unikt verktyg att tjäna pengar. 
Det finns tips och bilder som visar hur det funkar, du behöver bara kopiera med dig adressen till en produkt du vill tipsa om och klistra in den i din ruta där du får din unika länk skapad, med din unika länk kan du länka texter i ditt blogginlägg, eller bilder. Du styr helt och hållet dina inlägg, kanske en outfit som du länkar med din unika länk. Du tjänar på allt som köps via dina länkar."
 
 
Jag använder mig av Blogfame och jag tycker att det funkar jättebra, en säker sida som är lätt att tjäna pengar på. Och hur roligt är det inte att tjäna pengar på något som man tycker är roligt - att blogga!!
 

Så registera er på denna länken - http://blogfame.se/12/7261/blogfame
 

Dagens fråga

Vad är du mest intressead av? Hoppning, dressyr eller fälttävlan?
 

Mina största inspirationskällor

Den här tjejen har fått mig att vilja börja med körning ordentligt, tycker hon är grym på det hon gör och jag får en sån kick av att läsa hennes inlägg! Tycker hon har underbart fina ponnyer och hon har gjort att jag har fått upp ögonen för trav!
 
Den här tjejen ger mig så mycket inspiration till shettisarna, att fortsätta kämpa med dom och leta efter det perfekta bandet. Galoppturer i repgimma fanns inte änns i mina tankar innan hon började göra det med sin ponny! 
 
Den här tjejen är bara så grym, tycker hennes blogg är riktigt bra och jag gillar sättet hon skriver på. Hon rider riktigt bra och det får mig att vilja utvecklas ytterligare och bara träna, träna, träna!!
 
Tack för att ni ger mig såå mycket inspiration! Ni är bäst!
 

Cinderella ❤


Dags att ta tag i denna söndagen

Har bara segat hela morgonen, redigerat lite bilder och fixt lite i planeringen inför kommande veckan! Ska hoppträna Effe någon gång denna veckan och så har jag utvecklingssamtal. Nu ska jag snart åka till stallet, rida Effe och så får jag se om jag kör shettisarna också. 
 
Sen i eftermiddag när jag kommer hem, ska jag inviga mina skor. Ut och springa en stund, bara rensa tankarna för det är sjukt mycket just nu. Vänner, hästarna, bloggen och en massa andra saker.
 
Uppdaterar ikväll.

Fotohemsida

Nu har jag äntligen skaffat mig en fotohemsida!! Ni får mer än gärna klicka er in på den!
 
LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK
 
 

12-13 september - ridpass

12 september 2013
Jag och Nettan körde ut en sväng med Ella, vi var väll ute i ungefär 30-40 minuter. Det var super mysigt och jag känner mig mycket säkrare när de gäller att köra i trafiken. Det är riktigt tur att Ella sköter sig så bra, trots att hon bara är fyra år!!
 
Effe och jag fick sällskap av Hanna på Flake. Vi red ut en liten sväng och var borta i ungefär en timme, trav och lite galopp också. Tyckte Effe skötte sig super bra verkligen!! Ni skulle sett Flakes luftsprång på sista galoppsträckan, haha! Som tur va höll Effe sina hovar hyffsat nära marken hela tiden ;)
 
Birka fick vila.
 
 
13 september 2013
Körde ut Ella med sällskap av Amanda idag, det gick super bra och Ella skötte sig. Det var något lite små läskigt i diket en gång, men annars tycker jag att det gick bra! Så roligt att komma igång med körningen igen!!
 
Birka reds en liten stund i paddocken, hon skötte sig men var otroligt pigg. Hon måste få komma ut i skogen och klättra lite, sen var de ett bra tag sedan hon fick busa på grusvägarna. Tycker ändå att hon var duktig idag!
 
Therese red Effe och det ska ha gått jättebra, hon var ute tillsammans med Hanna och Flake och dom hade busat en massa!!
 

Ny header

Vad tycker ni?
 

När ponnyn inte vill ta fram öronen

Birka vill aldrig ta fram öronen, då får man lösa de på annat sätt! Någon som känner igen sig?
 

Hoppning i en grimma av rep


Therese & Willie - 9 september

Visst är dom fina? Dessa bilderna klickade jag på Therese och 'Wait and See' igår och jag är faktiskt ganska nöjd med resultatet, har redigerat dom lite grann men det var ganska bra ljus ute!
 
Vilken utav bilderna är eran favorit?
 

Sadel tillsalu

Nu säljer min tränare sin dressyrsadel för att den inte längre passar hennes häst!
Någon som är intresserad eller känner någon som är kanske de?

Annonsen och kontaktuppgifter hittar ni här: a n n o n s e n   t i l l   d r e s s y r s a d e l n
 

Dagens ridpass - 9 september

Red Effe i paddocken idag, satt upp med känslan 'idag ska det gå riktigt bra!' och jag älskar verkligen dom dagarna när man har en sån känsla!! Det gick väldigt bra idag, han tjafsade lite med huvudet. Men när han tillät mig att lägga på skänkeln och han tog stödet på yttertygeln var han jätte duktig. 

Ska snart träna för Therese också, så jag och Effe rider ihop oss ännu mera! Ska bli skönt att få lite hjälp, så man får nya saker att träna på och det inte känns som att man sitter fast! Ska hoppträna någon dag här också, men mer om de kommer. Är iallafall nöjd med Effe idag, skrittade ut på långa tyglar efteråt!

 

Min ängel ❤


Uppdaterat blogg.se appen

Godmorgon på er! Idag är det måndag igen och jag är ganska trött faktiskt, inte alls taggad på en ny vecka.. Men det är väll bara att kämpa igenom denna dagen, slutar ju trots allt redan vid två tiden och efter det åker jag till stallet. 

Har inte fixat några tidsinställda, men eftersom jag precis uppdaterade blogg.se appen så kan jag fixa några från mobilen. Tycker alla som bloggar på blogg.se ska uppdatera sina appar, det är sååå värt de!

Min fina lilla Cinderella igår!

#details

 
Vilken bild gillade ni bäst?

Sommarbomb från 9/6-13

Vilken bild tycker ni är finast? 
 
 

Ett dressyrpass för en månad sen

Jackpot och jag 3 augusti 2013
 

Vissa hästar är ju lite speciella

Så mycket energi som bubblar i lilla Ella tror jag inte att det gör i någon annan ponny. Jag hade precis varit ute och longerat henne en stund och när jag släpper in henne i hagen igen, så flyger hon runt i full galopp hur länge som helst! Lite mycket enegi i den ponnyn ;)
 

7 september 2013

Godmorgon bloggen, udag är jag uppe med tuppen. Vaknade redan halv nio utan att behöva ställa klockan, vilket är riktigt bra. Gick och la mig ganska tidigt igår, så tanken är att jag ska försöka skriva ihop en massa tidsinställda inför nästa vecka innan jag åker till stallet!!
 
Idag blir de mycket tid i stallet, ponnysarna ska ridas och Ella mår mycket bättre nu så hon kanske får sig en liten promenad också. Eller så tränar vi bara lite trickträning en stund! Ikväll har jag insläppet tillsammans med Lisette, hästarna ska in vid 7-tiden och efter det så åker jag hem till Ellen och så har vi en grym kväll, som bara bästavänner kan! 
 

3 månaders skillnad

Det är nästan 3 månader mellan bilderna, tycker ni att vi har utvecklats något?
 
4 juni 2013
 
31 augusti 2013

Hästar genom tiderna

Jag har ju som sagt ridit en hel del olika ponnysar genom tiderna och tänkte presentera dom lite snabbt i ett inlägg, så ni inte blir helt förvirrade om deras namn tas upp här någon gång. Har ni några frågor så är de bara att kommentera!!
 
Jackpot, valack på 15år
Världens snällaste och tokigaste ponny jag känner, han dök upp precis vid rätt tillfälle och jag har lärt mig så mycket på den ponnyn. Även fast jag bara ridit honom i ungefär 2-3 månader så känns det som om jag känt honom förevigt. Han har egen motor och är ganska kraftigt byggd och en dröm att rida. Älskade Pottis ♥
 
Tamira, sto på 4år
En ponny med en egen vilja och mycket humör, hon kan låta sina bakben studsa runt lite titt som tätt i ridningen men annars är hon super snäll. Tycker hon är trevlig och är kapabel till mycket, hon är väldigt fin för att vara så ung. Så synd att jag inte hunnit rida henne mer bara några veckor i våras.
 
Marcello, valack på 11år
En inackordering som stod på Stall Hjälmvik under sommaren tvåtusentretton och jag hann endast rida honom ett antal gång, men jag måste säga att jag är helt kär. Han var verkligen min typ av ponny, riktigt härlig verkligen! Åh vad jag saknar honom!
 

Birka, sto på 13år
Min lilla älskling, vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska sluta. Men iallafall, Birka var den ponnyn jag lärde mig rida på, hon har alltid varit riktigt snäll men något envis ibland. Hon är en perfekt nybörjarponny men också att fortsätta utvecklas med, vi har tränat LB program och hoppat banor hemma i paddocken på 70centimeter. Nu rider jag henne inte så mycket längre, för jag börjar bli för lång. Men istället så kör jag henne en hel del!!
 
Cinderella, sto på 4år
Ella är då Birkas dotter, hon är en ponny med väldigt mycket krut, en stark egen vilja och ett väldigt humör. Har lärt mig mycket på den här ponnyn alltså, det började med att jag tillsammans med mina tränare Therese och Nettan, så red jag in henne under sommaren 2012 och efter det har vi utvecklats. Nu rider jag henne inte längre, utan håller på mycket med trickträning och körning!
 
Efrahim Helac, valack på 5år
En riktigt roligt men lite knäpp ponny som jag tycker väldigt mycket om. Han står just nu på Stall Hjälmvik där jag rider, han är den ponnyn som jag rider mest nu och har därför fått en plats i headern. Jag tycker han är riktigt snygg att titta på och han är väldigt rolig att rida, för det mesta iallafall. Min favorit kille♥
 

6 september 2013

Godmorgon på er! Har precis haft tyskaförhör vilket gick ganska bra, efter denna lektionen är det bara två andra lektioner kvar. Sen slutar jag för dagen, underbart med fredag!
 
Idag ska Therese rida Effe och jag Birka. Funderar på att rida Birka med lite bommar i paddocken, får se hur vädret blir. Kanske blir de en uteritt istället, jag har så svårt att bestämma sånt i förväg!
 
Igår red jag Effe i paddocken, i börjar var han ganska så pigg men tillslut så använde han energin på ett positivt sätt och i slutet gick det riktigt bra. Sen red jag ut Birka en sväng, mycket galopp vilket hon tyckte var super kul! Det är så mycket energi och positivitet nu efter hennes sommarvila, det bästa är att hon använder det bara till positiva saker!!
 
Galopp på ängen, 5 april 2013

Visste ni att...

... Birka och Ella blev betäckta i somras, så nästa sommar får vi förhoppningsvis två föl!
 
... Jag har bara ridit i ungefär 2 år.
 
... Effe är ute på annons, och den kan ni hitta här: ANNONS
 
.... Birka och Ella är båda skodda fram, men går barfota bak
 
... Det är nästan 5 månader sedan jag och Birka hopptränade senast
 

Behöver bloggar att läsa

Jag vill ha nya bloggar att läsa, så jag vill att alla kommenterar sina bloggar i detta inlägget.
Jag kommer att lämna minst en kommentar efter mig, så kör på nu!!
 
Alla som kommenterar är med och tävlar om att vinna en länk!!
 
 Knasiga Jackpot på en hoppträning för ungefär en månad sen, lite pigg!!

Sammanfattning av dagen

När jag kom till stallet idag, så tyckte jag att det var lite konstigt att Ella inte stod i hagen. Hennes träns hängde på sin vanliga plats, så varken Nettan eller Therese kunde vara ute och köra henne. Jag gick in för att prata med Therese och hon berättar att Nettan var ute och promenerade Ella för att hon hade fått kolik.
 
Såhär är de, häromdagen så lyckades Ella få upp sin stalldörr och bryta sig ut. Hon åt upp all morgon-kraft som stod utanför de andra hästarnas boxar och vi visste att det vara var en tidsfråga innan hon skulle få kolik. Så mycket olika mineraler och andra grejer är ju hennes mage inte van vid, lilla gumman.
 
Men vi promenerade henne i ungefär 2 timmar med ett fleece-täcke på och sedan fick hon stå en stund i boxen, hon bajsade flera gånger efter det så nu mår hon mycket bättre!! Men vi får hålla lite koll för säkerhetsskull!
 
Efter allt detta drama så red jag Birka barbacka i paddocken, hon var super duktig! Stuttsade lite på ett kryss på 20 centimeter bara för att det var så länge sedan sist, gud vad det var roligt. Bestämde med Therese att vi ska ta en hoppträning om någon vecka eller något. Bara för att Birka ska få röra på sig lite extra! 
 
Min och Birkas senaste hoppträning, 23 april 2013

Aktivering för hjärnan - trickträning

Nu när jag inte rider Ella längre, för jag har ju blivit alldeles för lång så istället brukar jag träna lite trickträning med henne. Hon är ju bara fyra år så det är ju väldigt bra aktivering för hjärnan, hon får tänka mycket och får mycket beröm när hon gör rätt - hon verkligen älskar de.
 
Hittills har vi tränat grunderna, hon ska kunna gå lös och följa efter mig. För att sen göra halt när jag gör de och liknande. Hon följer med i trav också och vi ska träna lite på att hon ska hänga med i galopp också, men de får komma längre fram. 
 
Vi har också tränat lite på att hon ska skrapa med hoven när jag lägger spöt på hennes ben, det tycker hon är jätte roligt. I början så gjorde hon så hela tiden, i stallgången, i hagen och liknande bara för att hon trodde att hon skulle få godis. Men nu har hon lärt sig att vänta tills jag ber henne att göra de!
 
Här får ni två filmer! Visst är hon duktig?
 
Trickträning 27 augusti 2013
 
 
Lydnadsträning 2 augusti 2013

4 september 2013

Godmorgon på er! Idag är det ju nästan kallare än igår, hoppas att de blir lite sol iallafall. Vet inte hur jag ska överleva denna vintern, jag vet att de kommer bli riktigt kallt och tanken av att behöva bära 578 olika plagg för att inte frysa äcklar mig.
 
Red Effe igår, det gick sådär. Skrittade ut honom och han var väldigt spänd och stressad, gillar inte de alls. Han testade mig ett par gånger och jag vann de flesta gångerna. Red lite i paddocken också och han jobbade jättebra, prinsen blev lite trött på slutet. Idag ska jag skritta ut honom också, en liten kort sväng sen räcker de. Får se om jag hinner åka till Jackpot också!!
 
Effe och jag 17 augusti 2013

Effe 31 augusti

Det här ridpasset är jag väldigt nöjd med, Effe skötte sig riktigt bra faktiskt. Han har varit lite stressad och gjort lite som han själv vill den senaste tiden, men med mycket tålamod så slappnar han av och lyssnar efter ett tag. Hade en bom på volten, vill kunna utöka de och jobba lite mer med cavaletti serier i framtiden. Det är inte de att Effe inte kan, utan de är så att jag och han ska kunna tillsammans. Jag har ju inte ridit så mycket D-ponnyer de senaste, så det är lite annorlunda haha.
 
Film från 31 augusti 2013 - Effe och Lina

Vart jag vill komma med bloggen

Som de flesta av er säkert vet så bloggade jag tidigare på TeamPonnys, tillsammans med min kompis Julia. Men det var faktiskt jag som sa att jag inte klarade den pressen längre, behöva uppdatera flera inlägg varje dag för att bli störst och bäst. Det bara kändes helt fel en morgon, därför la jag ner tp.
 
Så mina nya mål är inte så stora, jag vill känna att min bloggning ska vara hyffsat kravlös och att jag inte ska behöva sitta flera timmar för att skriva tidsinställda. Så jag mjukstartat med dessa få punkterna.
 
  • Uppdatera minst ett inlägg varje dag, kan vara allt från live-inlägg till bildbomber.
  • Försöka dela med mig av varje ridpass, så att jag kan blicka tillbaka om ett par månader eller kanske bara ett par veckor och jämföra med hur det ser ut då och nu.
  • Stå för allt jag skriver och formulera mig på ett moget sätt.
 
Inget elakt mot varken Julia eller TeamPonnys, men det känns riktigt skönt att börja om på nytt!!
 
 Jag & Effe, 31 augusti 2013

3 september 2013

Godmorgon bloggen! Är ni taggade på ytterligare en ny kall höst morgon? Jag har tagit på mig mina gosigaste strumpor och ska snart gå och äta lite frukost. Går långdag i skolan idag, men efter de har jag tänkt åka till stallet.
 
Idag ska jag rida Effe och köra Ella. Birka får vila idag, tycker inte att hon behöver gå mer än tillräckligt nu när hon har bebis i magen. Får se hur vädret är sen också, de kommer avgöra vart jag rider och om jag änns gör de. Det ska tydligen regna idag! Vad ska ni hitta på för något idag då?
 

Vad tycker ni?

Vad tycker ni om min nya header?
Jag har gjort den helt själv och bilderna är mina, copyright. 
 

Jag är med och tävlar

Jag är med!! Var med du också, klicka HÄÄÄÄR
 
 

follow the light


Presentation

Välkommen hit, vad kul att du kikade in! Mitt namn är Lina Ericson Stahlin och jag är 15 år gammal. Mina största intressen är ridning och fotografering, jag har ridit i ungefär 2 år och jag fick min första kamera för ett halv år sedan.
 
Jag har under nästan hela min rid "karriär" ridit på Stall Hjälmvik, första gången jag satte min fot på stallplanen var 1 april 2012 och har blivit kvar där sen dess. Känner mig riktigt hemma där, litar till hundra procent på alla i stallet och känner hästarna innan och utan. Har ridit lite olika privat ponnysar genom tiderna, vilket jag lärt mig jätte mycket på. Har du några frågor så är det bara att kommentera, jag ska försöka svara så snabbt som möjligt!
 
Jag & Marcello, juli 2013
 
Jag & Jackpot, augusti 2013
 
Jag & Effe, augusti 2013
 
Jag & Birka, juli 2013
 
Jag & Cinderella, maj 2013
 
 

RSS 2.0