Min utveckling på ett halv år

Jag måste säga att de har hänt ganska mycket på detta halvåret. Jag "tar för mig mer" på hästryggen, jobbar bättre med mina ben och har en stadigare hand. Min sits har alltid varit ganska okej, axlarna bak och rak rygg. De finns väldigt mycket kvar att träna på, men jag är nöjd med denna utvecklingen. Tänk hur myckt bättre de kommer vara om 2år? 
 
Vad tycket ni? Har jag utvecklats något under dessa 6 månaderna?
 
Jag och Yanara 16/2-2013
 
 
Jag och Jackpot 31/8-13
 
 
Jag och Effe 31/8-13
 

4 hästar efter nyår

Shettisarna kommer inte att hållas igång jätte länge till, eftersom de är inne i sjätte månaden snart så kan de inte köras hur längre. Sen så kommer ju Tamira hem igen, det kommer att bli super kul att få träffa henne igen! Tror Therese kommer att rida henne mycket, men jag kanske också får sitta upp någon gång ibland. 
 
Sen så kommer de en ny ponny också, förhoppningsvis redan till helgen!! Kan avslöja lite grann om honom, han är en Welsh ponny på 117 centimeter i manken, 8år, hoppade på några pay and jumps och uteriden ganska mycket. Jag tror att detta kommer att bli superbra, är så taggad på allting just nu!!
 
En gammal bild på mig och Tamira ifrån 19 maj 2013

Ella, 22 december 2013

I söndags så körde jag Ella i paddocken, det var riktigt bra underlag och ungefär tio plus grader ute så de passade perfekt. I början var hon lite trotsig, studsade runt och under de första halterna jag gjorde så ställde hon sig med vagnen. Men för varje gång som jag testade så blev hon allt lugnare och lugnare, något som den ponnyn har väldigt lite av är tålamod asså.
 
Fick både film och bilder då min syster var med och fotade. Ella var riktigt duktig och skötte sig för det mesta superbra, kan ni tänka er hur perfekt hon kommer bli när hon är lite mer tränad? Hon är ju trots allt bara 4 år!
 
 

Merry Christmas

God Jul på er alla underbara människor där ute, hoppas att alla får en riktigt bra dag!
 

RSS 2.0